Webbproduktion
Prislista
Intresseanmälan

Webbproduktion


Behöver Ni hjälp med utveckling/design av Er hemsida? Behöver Ni en webshop? Vi på JRA Data-Center AB har programmerare på plats som kan hjälpa Er med det ni behöver.

Vi konstruerar specialanpassade sidor under ASP.NET-platformen med eventuella databaskopplingar om så behövs. Här är ett urval av de vi hjälpt tidigare med hemsidor:

Porsche-Center i Borås

När Porsche-Center i Borås ville ha en webshop så vände de sig till oss. Vi utvecklade en specialanpassad lösning efter deras önskemål som nu finns att återfinna på www.porscheshop.se. Vi utvecklar/underhåller sedan tidigare även deras hemsida på www.porsche-center.se


VårgårdaHus

Vi tog över VårgårdaHus hemsida när de letade efter någon med fasta supporttider, kontaktbara utvecklare/supporttekniker och stabila servrar. Sedan dess har vi utökat deras sida med alla de extra funktioner de efterfrågat samt hanterat deras säljare och försäljningsobjekt.


WM-Tryck

WM-Tryck behövde en onlinebaserad filhanterare där deras kunder kunde ladda upp tryckmaterial med diverse inställningar och sedan följa processen via nätet. Vi utvecklade en specialanpassad sådan sida efter WM-Trycks behov och kravspecifikation.


Excellence Club

Vi tog över Excellence Club's hemsida när de letade efter någon med fasta supporttider, kontaktbara utvecklare/supporttekniker och stabila servrar. Sedan dess har vi utökat deras sida med alla de extra funktioner de efterfrågat samt hanterat deras SQL databas och systersidor som Chevrone Club, Lifestyle Club och så vidare.
 

Kontakta oss     


© 1994-2006 JRA DataCenter AB. Alla rättigheter förbehållna.